Ügyfeleink

A CareSharing szolgáltatás Magyarországon egy új megoldást kínál Önnek arra az esetre, ha csupán néhány órára van szüksége autóra ügyei intézéséhez.

Mert:

  • nincs saját autója, és nem akar magának fölösleges kiadásokat
  • autója éppen szervizben van és nem kapott csereautót
  • nagyobb bevásárlás miatt szüksége van szállítóeszközre
  • költözéshez keres autót
  • ismerősét kell elhoznia a reptérről és azután megmutatnia a várost
  • gyermekét, unokáját kell edzésre vagy különórákra vinnie
  • ön vállalkozó és a napi belvárosi szállításait sokkal kényelmesebben és olcsóbban szeretné kezelni, napi parkolás nélkül

A CareSharing rugalmasabb, mint egy bérautó és olcsóbb, mint egy saját!

Az Avalon Care Services Kft. által Magyarországon elsőként, 2013 őszén bevezetett CareSharing szolgáltatás lényege, hogy a szolgáltatásra regisztrálók egyetlen kártya segítségével gyorsan, könnyen és egyszerűen foglalhatnak autót online felületünkön éjjel-nappal, akár egyetlen órára, akár pár km-re. Az Avalon CareSharing szolgáltatását a honlapunk főoldalán található regisztráció és az azt követő, irodánkban történő szerződéskötés után veheti igénybe. A regisztráció során a kaució fizetésére két lehetőséget biztosítunk: a biztonsági csomag megvásárlásával (19.900 Ft/év) 50.000 Ft kaució fizetendő (kártyával vagy készpénzben), melyet a szerződés megszűnésekor természetesen visszafizetünk Önnek. (Biztonsági csomag vásárlása nélkül a kaució összege 120.000 Ft). Online foglalási rendszerünk és operátor kollégáink a hét minden napján, 24 órában fogadják foglalását és válaszolnak kérdéseire.

Az egyéni ügyfeleknek szóló díjszabásról, az általános szerződési feltételekről és a választható autókategóriákról ugyancsak honlapunkon tájékozódhat a megfelelő menüpontok alatt.

Ön megtervezi a napját, mi adjuk hozzá az autót!

 

Üzleti ügyfeleink részére a használatban lévő autók számától, kategóriájától és a tervezett használattól függően egyedi szolgáltatási csomagot állítunk össze.

Mivel a céges autópark üzemeltetése, szervizelése, jól átgondolt csökkentése vagy éppen bővítése komplex döntési rendszer és napi küzdelem a költségek optimalizálása érdekében, ezért mi azt mondjuk: nem érdemes saját flottába fektetni, hiszen személyautóit átlagosan csak harmadában használja ki.

Éljen a CareSharing nyújtotta előnyökkel kihasználva a lehetőséget, hogy akkor ott és annyi autó álljon rendelkezésre, ami Önnek optimális és valóban szükséges.

Céges ügyfeleinket személyesen keressük fel az igények felmérése és az egyedi szolgáltatási csomag kialakítása érdekében.

Időpont egyeztetéssel kapcsolatos igényét jelezze felénk, és visszahívjuk!